Vedete din Romania

#dana rogoz #showbiz #carmen bruma #vedete insarcinate # anna lesko insarcinata

Moda "selfie" cucereste vedetele insarcinate! Iata cateva imagini inedite

Curentul "selfie" pare sa le fie tot mai mult pe plac vedetelor din Romania. Chiar si viitoarele mamici din showbizul romanesc aleg sa-si tina la curent fanii cu imagini surprinzatoare, facute acasa sau la plimbare ori la cumparaturi.

Iata cum arata vedetele noastre in propriile fotografii postate pe site-urile de socializare:

1. Anna Lesko

Gravida in noua luni, Anna Lesko este foarte mandra de burtica ei. Acest lucru se vede mai ales pe contul sau de Facebook, unde vedeta posteaza zi de zi fotografii in care lasa sa i se vada pantecul in toata splendoarea. Daca pana la sapte luni si-a tinut sarcina ascunsa, acum vedeta pozeaza din ce in ce mai sexy, in tinute care ii pun in evidenta burtica de gravida.

Fiecare fotografie a faimoasei cantarete de peste Prut aduna zeci de mii de like-uri, dar si sute de comentarii in doar cateva ore de la postare. 
"Va sunt recunoscatoare pentru grija pe care mi-o purtati, dar eu chiar stau cumintica :)))) spre deosebire de bebe, care e foarte agitat", scria vedeta in urma cu ceva timp in dreptul unei fotografii in care lasa sa i se vada burta.

Anna Lesko va naste un baietel peste numai cateva zile, la o clinica din Chisinau, oras in care locuiesc atat familia sa, cat si logodnicul sau. Anna Lesko promite ca va reveni foarte repede pe scena, mai exact in luna mai.



2. Carmen Bruma

O viitoare mamica foarte sexy este si Carmen Bruma. Recent, vedeta a postat pe contul sau de socializare un selfie, realizat chiar intr-un magazin in care intrase pentru a-si cumpara... un papion. Mandra de accesoriul sau, realizatoarea TV s-a fotografiat in oglinda cabinei de proba. Gestul vedetei este unul destul de surprinzator, tinand cont de faptul ca, in general, este foarte discreta cu viata sa personala. Se pare insa ca sarcina a facut-o pe Carmen Bruma mult mai sociabila si deschisa fata de fani. In plus, vedeta este si foarte mandra de felul in care arata. Ea s-a ingrasat cu doar opt kilograme pana in luna a opta. Baietelul ei si al lui Mircea Badea va veni pe lume la inceputul lunii mai.



CITESTE SI: Vedete care au dat in mintea copiilor
Cat de importanta este ora la care mananci atunci cand esti la dieta
Scapa de celulita la tine acasa: 4 solutii simple

3. Dana Rogoz

O alta artista care a experimentat, pana acum trei saptamani, rolul de graviduta este si Dana Rogoz. Actrita isi dorea de mult timp un copil, iar vestea ca este insarcinata a bucurat-o extrem de mult. Chiar inainte de a intra in sala de nasteri, Dana s-a fotografiat si a pus imaginea pe Facebook. Desi nu lasa sa i se vada burtica, fotografia o surprinde pe actrita vesela si extrem de fericita. Dana Rogoz  a nascut pe 1 martie un baietel, pe care il va boteza Vlad Luca. De altfel, de la nastere, vedeta continua sa posteze imagini cu noul membru al familiei ei.

Foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare