Vedete din Romania

#operatie Gabriel Cotabita #vedete intern #gabriel cotabita #showbiz

Momente de panica. Gabriel Cotabita, operat de urgenta

Starea cantaretului Gabriel Cotabita este in continuare critica, motiv pentru care medicii au decis ca acesta trebuie operat de urgenta, dupa stopul cadiac suferit vineri dupa-amiaza. Procedura la care apeleaza medicii de la Floreasca se numeste cateterism cardiac si ii va ajuta sa stabileasca un diagnostic clar.


Artistul a fost resuscitat zeci de minute, dupa ce personalul hotelului Hilton din Capitala l-a gasit lesinat, inconstient, in sala de fitness unde venise sa faca exercitii fizice. El a fost transportat de urgenta la spital, unde a intrat pe mana cardiologilor. Acestia ii vor introduce in cavitatea inimii un cateter cu care vor explora cordul pentru a afla care a fost cauza stopului cardiorespirator. Aflat la Terapie Intensiva, cantaretul in varsta de 59 de ani este conectat la aparate, fiind venitlat mecanic, scrie click.ro.

Imediat ce au aflat cumplita veste, cele trei fiice ale lui Gabriel Cotabita, dar si iubita acestuia au venit la spital.

Sursa foto: wowbiz.ro

"Va multumim pentru gandurile bune pe care ni le trimiteti si pentru sustinerea pe care o simtim. Tata este pe maini bune si suntem alaturi de el intrutotul. Rugam insa presa sa inteleaga ca acum nu vom da declaratii de niciun fel si sa respecte aceasta dorinta in perioada urmatoare", a scris Adela Cotabita, una dintre fiicele artistului, pe un cont de socializare.

Sursa foto: vocq.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare