Vedete din Romania

#licitatie #pictura #monica columbeanu

Moni a licitat 10.000 de euro pe doua tablouri

In afara de angajamentele personale de care trebuie sa se ocupe, fotomodelul isi face timp si pentru cel mai nou hobby al sau. Recent, sotia lui Iri s-a indragostit... de arta si este hotarata sa investeasca oricat in noua ei pasiune.

Prezenta la o licitatie Artmark, Moni si-a achizitionat doua tablouri, pentru care a scos din buzunar o suma deloc de neglijat: 10.250 de euro.

La initiativa lui Stefan Cristofor, amic al ei, Moni a inceput sa participe la licitatii. Pasionata de arta, vedeta a reusit sa-si cumpere deja doua lucrari: "Port Lligat", a lui Salvador Dali , cu dimensiunile 81,5 x 76 cm, pentru 3.250 de euro si "Dubrovnic", a lui - pentru 7.000 de euro.

A prins gustul licitatiilor

Sotia lui Columbeanu nu vrea sa se opreasca insa aici. "Prima parte a licitatiei Marine s-a desfasurat pe 25 mai in aula Bibliotecii Centrale Universitare si partea a doua, la clubul Ferrari, cand am achizitionat cele doua lucrari cu care mi-am inceput colectia", ne-a marturisit ea. Vedeta este de parere ca lucrurile procurate mai greu sunt mult mai interesante...

"Imi place arta in general, dar parca placerea e mai mare cand trebuie sa te lupti sa obtii lucrarile care-ti plac si care sunt atat de ravnite si de ceilalti participanti la licitatie", a declarat Monica Columbeanu pentru "ring".

Irina isi intalneste "fratiorul"

Monica si fiica ei, Irina, vor fi, azi, prezente la Miko Beauty Center, unde impreuna cu alti parinti si copiii lor vor impreuna Ziua Internationala a Copilului. Cu acest prilej, Irina isi va cunoaste "fratiorul", Alex Gabriel, un baietel in varsta de patru ani pe care Monica s-a hotarat sa-l infieze la distanta. De altfel, domnisoara Irina Columbeanu va socializa si cu alte persoane de varsta ei, caci la eveniment vor mai fi prezenti 25 de copii de la centrele de asistenta sociala din sectorul 1: "Sf. Iosif", "Sf. Nicolae" si "Jiului".

Incurajeaza adoptia la distanta

La eveniment vor mai lua parte si alte persoane publice care vor incerca sa se apropie de copiii de la centrele de plasament. "Scopul principal al acestui eveniment este sa reusim sa cream o legatura de suflet intre copiii defavorizati si invitatii nostri, care sa le ofere sansa unui trai mai bun prin intermediul adoptiei la distanta", ne-a spus Monica.

Distractie pentru copii

Irina si ceilalti copii se vor juca pe iarba si vor fi intampinati de iepurasi. "Am pregatit daruri pentru toti copiii, cei defavorizati beneficiind de cadouri substantiale ce constau in hainute, jucarii, dulciuri si fructe", a adaugat Moni Columbeanu . De Ziua Copilului , Alex Gabriel va primi un cadou din partea Monicai. "I-am pregatit lui Gabi hainute de la Crocodillo", ne-a dezvaluit ea.

"Investesc intr-o afacere care e mai mult de suflet", Monica Columbeanu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare