Vedete din Romania

#monica columbeanu #bodybuilding #antrenor

Moni: "De la Iepuras vreau un antrenor"

Plictisita de cadourile materiale, cu ocazia venirii Iepurasului, fotomodelul a gasit darul ideal care s-o satisfaca.

Avand in vedere ca este obisnuita sa fie inconjurata numai de persoane cu un aspect demn de laudat, moni nu doreste ca lista ei sa se termine la Ricky (fostul ei sofer, actual model), si vrea sa aiba alaturi inca un barbat bine... mai exact, un antrenor de bodybuilding.

Tinand cont de jobul pe care-l are, vedeta trebuie sa fie mereu in forma. Constienta ca nu trebuie sa munceasca prea mult pentru a-si tine in frau kilogramele, vedetei i-a venit o noua idee. De cateva zile, Moni frecventeaza sala de fitness, insa nu pentru a slabi, ci pentru a capata tonus muscular. Obisnuita sa-si indeplineasca toate dorintele, ea a inceput deja "sa lucreze" la ultimul moft. "De la Iepuras vreau un antrenor", a declarat Monica Columbeanu pentru "ring".

Cauta specialist in bodybuilding

Pentru ca dorinta ei sa se realizeze cat mai repede, vedeta a tinut sa faca anumite precizari: "Nu vreau orice antrenor. Vreau un specialist in bodybuilding. Fac minimum o ora de sport in fiecare zi, dar fara sa ma pricep. Si daca tot ma obosesc, sa stiu pentru ce. Macar sa lucrez exact ce trebuie". Cand nu defileaza la prezentari de moda, Moni merge la sala sau isi petrece timpul cu micuta Irina, la o plimbare prin parc.

"Par deja in sase luni"

Cu toate ca isi doreste un fratior pentru Irina, vedeta mai are de lucrat la un bebe. Verdictul testului "barza" i-a demonstrat ca nu este inca insarcinata. "La prima vedere nu sunt incarcinata. La a doua... daca beau doi litri de apa, par deja in sase luni", a glumit sotia lui Irinel pe aceasta tema.

"ring" i-a gasit instructor

Tavi are 21 de ani si lucreaza ca antrenor la Body Art Wellness Club, din incinta RIN Grand Hotel. El ne-a marturisit ca isi doreste sa faca echipa cu sotia lui Iri, fiind convins ca s-ar ridica la pretentiile vedetei. "Vreau sa fiu antrenorul Monicai Columbeanu!", ne-a spus el.

Recomandarile lui Tavi pentru Moni:
- sa renunte la celebrele electrostimulari si sa treaca mai des pe la sala de fitness, pentru o tonifiere musculara mult mai vizibila
- sa-si optimizeze conditia fizica prin exercitiile pe care le vom efectua impreuna, imbinand exercitiile izolate cu cele cardio. Totodata, ii recomand clasele de aerobic sustinute, de colegii mei, in incinta clubului nostru.
- sunt si antrenor de inot, deci o astept cu nerabdare si cu mezina familiei Columbeanu, pentru niste Cursuri de natatie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare