Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #relatie

Moni l-a banuit pe Irinel de pedofilie

"Nu cumva esti pedofil?" este intrebarea despre care Monica Columbeanu sustine ca i-a adresat-o sotului ei dupa ce s-au cunoscut.

Pe vremea cand Monica isi sarbatorea majoratul, relatia cu Irinel, cu 30 de ani mai in varsta ca ea, a facut-o sa-si puna anumite intrebari, mai ales in momentele intime.

Filmata fara stirea ei in timp ce era machiata pentru o sedinta foto , Monica Columbeanu gandeste cu voce tare: "Pot sa spun ca si eu sunt un copil in comparatie cu el. De multe ori l-am si intrebat "nu cumva esti pedofil"? Frateee, cum sa vrei sa i-o pui uneia de 18 ani, cand tu ai 48 de ani? Pe bune acum, nu ti se pare prea copila?!".

Doamna Columbeanu accepta insa faptul ca dragostea nu poate fi controlata de ratiune si atunci cand te indragostesti uiti de detalii ca varsta.

"Ma rog, mereu incerc sa imi controlez comentariile pentru ca nu stiu cum voi face peste 10 ani. Poate si maine... pentru ca nu stii cum reactionezi intr-o situatie. Degeaba faci pe lupul moralist cand nu stii pe cine intalnesti...cum te indragostesti. Sunt lucruri pe care nu le poti controla oricat de cerebral sau rational ai fi", mai spune Moni in inregistrarea realizata cu ajutorul "complicelui" Catalin Botezatu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului