Vedete din Romania

#monica columbeanu #ignat #porc

Moni: "Porcul nostru sa fie mandru ca-l mancam"

Pentru Monica Columbeanu, traditiile sunt importante. Mare amatoare de sorici, ea a adus la Izvorani obiceiul taierii porcului de Ignat. Dorind sa fie o gospodina cat mai buna, ea a supravegheat personal sacrificarea animalului si chiar a dat indicatii macelarilor.

Desi Ignatul a trecut de mult, pentru Monica Columbeanu, taierea porcului e un motiv de mandrie . Ea considera ca odata cu venirea ei la Izvorani, lucrurile au intrat in normal.

Monica nu a scapat nici sansa de a lovi in fosta iubita a lui Irinel, Anna Lesko, atunci cand a discutat in emisiunea "Un show pacatos" despre rolul ei de gospodina. "De cand am venit eu, la Izvorani nu se mai picteaza de Craciun, ci se taie porci" spunea Monica cu mandrie.

Doamna Columbeanu s-a ocupat cu atentie in 2008 de sacrificarea animalului. Taierea porcului Ghita a fost un eveniment important la Izvorani si a fost descris in amanunt de reporterii Libertatea, care au fost prezenti la sacrificare. Animalul de 120 de kilograme a fost hranit doar cu produse naturale , fara furaje concentrate, pentru a asigura calitatea carnii.

Moni, mare amatoare de sorici proaspat, a facut de curand o declaratie socanta. "Porcul nostru ar trebui sa fie mandru ca va fi mancat de familia Columbeanu", sustine Click! ca ar fi spus Monica despre bietul animal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare