Vedete din Romania

#fisicuri #sfantul nicolae #angajati #cadouri #monica columbeanu

Moni si-a pacalit angajatii de Sf. Nicolae

In ajun de Mos Nicolae , bucatarul, gradinarul, soferii si menajerele Monicai au avut senzatia ca le-a pus Dumnezeu mana in cap.

Angajatii au ramas muti de uimire cand au vazut ca "sefa", revenita in tara din Italia, le inmaneaza de Sfantul Nicolae cadouri constand in bani. Fericiti nevoie-mare ca Mos Nicolae e atat de darnic, salariatii s-au asezat la rand, asteptand cuminti sa intre in posesia banilor, pe care deja se gandeau cum sa-i cheltuiasca, relateaza Cancan.

Nu mica le-a fost insa mirarea sa constate ca sotia lui Iri este pusa pe sotii si se joaca cu nervii lor. "Sincer, am vrut sa le fac o surpriza si sa fie si ceva haios. Asa ca am cumparat din Italia, pentru toata lumea, tablete groase de ciocolata impachetate in poleiala care imita perfect hartia de 500 de euro. La prima vedere, daca te uitai la grosimea tabletei, puteai sa juri ca sunt fisicuri de 500 de euro. Astfel incat, in momentul in care le-am inmanat ciocolata, acestia au fost mai intai uluiti, apoi socati si, dupa, au inceput sa rada", a povestit amuzata Monica Columbeanu.

Pentru ea, un rimel si ...doua rochii de 10.000 de euro Chiar daca a fost plecata cu treaba in Italia, unde a avut cateva discutii preliminare cu producatorul si regizorului unui film in care este posibil sa joace si ea, si in Franta, unde a prezentat pentru colectia Nelmar, Monica si-a facut timp sa mearga si la cumparaturi.

"Pentru mine, personal, nu am cumparat decat un rimel, lucru care l-a surprins si pe Iri. In schimb am primit in dar, din partea reprezentantului casei de moda, cele doua rochii pe care le-am prezentat, care valoreaza 10.000 de euro."

( citeste continuarea pe Ziare.com)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare