Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #aniversare

Moni si Iri, aniversare cu show erotic

In ciuda speculatiilor aparute pe seama lor, Irinel si Monica isi consuma, in continuare, mariajul... Pentru ca in curand vor sarbatori cinci ani de relatie, fotomodelul se gandeste sa-i pregateasca o surpriza de proportii sotului ei.

Daca se hotaraste sa-si puna ideea in practica, Iri va avea parte, la aniversarea lor, de o femeie goala "imbracata" in totalitate cu sushi .

Monica si Irinel au implinit, ieri, 58 de luni de cand s-au cunoscut. Pentru a marca evenimentul, ei au sarbatorit, seara, cu sampanie si o gustare pregatita special de Moni pentru alesul ei.

Aniversare in... trei

In luna iulie, sotii Columbeanu vor sarbatori cinci ani de relatie. Deoarece isi doreste sa fie originala, Moni planuieste un joc erotic pentru miliardarul ei. Lipsita de gelozie , vedeta vrea ca, la petrecerea lor privata, o femeie goala sa-i incante privirile sotului ei. Imaginatia Monicai va da insa roade doar daca Irinel ii da OK-ul.

Isi incita barbatul

Sigura pe ea, vedeta considera ca femeia respectiva va reprezenta un simplu " accesoriu ", nicidecum un pericol in casnicia ei.

Sushi"Pot angaja una sa faca asta in locul meu. Dezbracata si acoperita cu sushi, iar Irinel sa manance de pe ea", a declarat Monica Columbeanu pentru "ring". Fotomodelul va tine cont de preferintele lui Irinel, pentru a sti dupa ce criterii sa aleaga "masa de sushi". Cel mai probabil, avand in vedere preferintele lui Iri, "accesoriul" va fi unul blond.

13 iulie 2005 este data cand cei doi s-au cunoscut, iar un mai tarziu, pe 22 iulie 2006, si-au oficializat legatura.

"Mi s-a parut interesanta ideea. Asta pentru ca sushi e una dintre mancarurile lui preferate. Voi folosi un "accesoriu" ca s-o pun in practica." - Monica Columbeanu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare