Vedete din Romania

#monica columbeanu #iulia albu #cearta

Moni si Iulia, la cutite pentru note

Pe vremuri "amice de evenimente", cele doua au ajuns acum sa se atace de fiecare data cand au ocazia. Ultima altercatie intre Iulia si Monica s-a produs din cauza situatiei lor scolare.

Sotia lui Albu spune ca ea "nu este o fatuca oarecare cu o facultate platita", in timp ce doamna Columbeanu isi sustine performantele academice. "In ianuarie aveam copil de doua saptamani si luam examene cu 9 si 10", spune ea.

In urma cu doi ani, relatia de prietenie dintre Monica Columbeanu si Iulia Albu a luat o alta intorsatura. Legatura pasnica dintre ele a disparut, urmand ca divele sa-si arunce vorbe urate la tot pasul.

"Nu sunt platita sa apar"

Invitata la "Conferinta de presa" a Dianei Munteanu-Niculescu, de la Antena 2, Iulia Albu a incercat sa clarifice intreaga situatie. "N-am fost prietena cu Monica. Ieseam impreuna doar la mondenitati", a declarat sotia designerului de pantofi. Ea a recunoscut ca a acceptat invitatia la emisiune fara a pretinde vreun onorariu, spre deosebire de rivala ei. "Nu sunt o fatuca oarecare cu o facultate platita, am invatat destul. Eu nu sunt platita sa apar", a mai spus Iulia.

"Ai nevoie de cunostinte ca sa faci fata admiterii"

Fosta studenta SNSPA, la Comunicare si Relatii Publice , Moni a fost mereu in frunte la invatatura . Dupa ce si-a luat licenta cu nota maxima, Moni s-a inscris la master. "Nimeni nu poate indrazni sa spuna ca la scoala Nationala de Studii Politice si Administrative "David Ogilvy" se pot "cumpara" note. O spun cei care nu au fost in stare sa intre acolo. Ca ai nevoie de cunostinte ca sa faci fata examenului de admitere... Eu am intrat cu 9,44. Helllloooo! Si prima pe tara la master", a declarat pentru "ring" Monica Columbeanu.

"Luam examene cu 9 si 10"

In timp ce sotia lui Irinel a incercat sa-si cladeasca o cariera in showbiz cochetand cu televiziunea, dar si cu meseria de model, Iulia Albu a preferat sa devina avocat. Anul trecut, sotia lui Mihai a intampinat oarece probleme, cand a luat nota 5 la o materie de baza.

"Sa nu uitam un detaliu. in primul an de facultate eram insarcinata in opt luni si mergeam la cursuri. Iar in ianuarie aveam copil de doua saptamani si luam examene cu 9 si 10", a mai spus Monica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare