Vedete din Romania

#intretinere #monica columbeanu #pensie #venituri #irinel columbeanu #irina

Moni vrea un sfert din veniturile lui Iri

Monica Columbeanu a solicitat judecatorilor pe langa custodia Irinei, fiica sa in varsta de patru ani, si o pensie lunara de intretinere la nivelul unui sfert din veniturile lui Irinel Columbeanu , scrie realitatea.net.

“Prin cererea formulata, reclamanta Columbeanu Monica a chemat in judecata pe paratul Columbeanu Irinel solicitand instantei ca, pe cale de ordonanta prezidentiala,sa se dispuna incredintarea provizorie spre crestere si educare a minorei rezultate din casatorie pana la solutionarea definitiva a dosarului avand ca obiect divort, cu obligarea paratului la plata unei pensii lunare de intretinere la nivelul unui sfert din veniturile sale”, se arata in motivarea instantei.

In motivarea acestei decizii, instanta a luat in considerare faptul ca pe 1 septembrie 2010 Irinel Columbeanu a semnat o declaratie pe propria raspundere, conform careia reiesea ca nu le intretine pe Monica si Irina in perioada in care acestea locuiesc in SUA.

judecatoria buftea a decis, luni, ca, pana la decizia definitiva de divort, Irina va ramane in in custodia lui Irinel Columbeanu, la resedinta acestuia din Izvorani .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare