Vedete din Romania

Monica Anghel, clipe de cosmar in America. Fiul sau a ajuns la spital!

Monica Anghel a trecut prin clipe de cosmar in America, unde se afla in vacanta cu fiul sau Aviv. Micutul s-a lovit grav in timp ce era la joaca si a fost dus de urgenta la spital.

In fiecare an, Monica Anghel pleaca in concediu in America, unde isi viziteaza o verisoara, pe care o considera sora sa. Anul acesta insa, calatoria a fost una cu ghinion. Sotul sau nu a putut-o insoti in vacanta, iar micutul Aviv s-a accidentat grav. 

Sunt in America, in vacanta, cu copilasul si cu mama mea. Sotul nu a putut sa vina cu noi, pentru ca a trebuit sa ramana la serviciu. Am luat o pauza de la joaca, pentru ca fiul meu a cazut si si-a fracturat clavicula. Am fost la medic, la Urgenta, iar situatia este sub control. Are o fasa elastica si un manson care-i tin bratul imobilizat. Ghinion, ce mai”, a declarat Monica Anghel pentru libertatea.ro. 

Din pacate, micutul nu se va putea bucura de prea multa distractie in vacanta, deoarece recuperarea dureaza intre 6 si 8 saptamani. 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului