Vedete din Romania

#Ioan Gyuri Pascu deces #ioan gyuri pascu #monica anghel #jojo

Monica Anghel, despre Ioan Gyuri Pascu: “Nu era neaparat un tip vesel, asa cum era pe scena”

Marii actori ai Romaniei sunt devastati de moartea lui Ioan Gyuri Pascu! Monica Anghel, Mircea Diaconu, Maia Morgenstern, Jojo au fost printre primii care au reactionat dupa anuntarea decesului indragitului actor! 

Monica Anghel sustine ca, in ciuda aparentelor si a faptului ca pe scena era vesel si plin de umor, in viata reala era o persoana diferita, foarte sensibila.”Nu era neaparat un tip vesel, asa cum era pe scena. Era un om extraordinar sensibil, cu starile lui. Avea o capavitate extraordinara de a oferi dragoste. Neconditionata. Oricui avea capacitatea sa primeasca dragoste de la el. Nu facea lucrurile pentru ca trebuiau facute. Le facea atunci cand simtea ca trebuia facute”, a declarat astazi Monica Anghel.


Actorul Mircea Diaconu considera ca decesul lui Ioan Gyuri Pascu reprezinta un moment de mare tristete pentru toti romanii.

”Ioan Gyuri Pascu a fost expresia talentului romanesc in sine, asa l-as putea caracteriza. Nu cred ca exista un roman care nu a auzit de el si care nu l-a indragit. Pacat, mare pacat. A fost ca o lumina, ca un munte de talent aruncat de Dumnezeu printre noi. S-a stins, insa, arzand cu viteza naprasnica”.

„Am avut ocazia sa fiu colega de scena cu Ioan Gyuri Pascu, am fost in turnee impreuna, am jucat Caragiale impreuna, il admir si l-am admirat pentru umorul lui, pentru modul in care stia sa cante. Nu ma lasa indiferenta aceasta veste, e un lucur care ma mahneste foarte tare, s-a stins prea devreme”, a marturisit si actrita Maia Morgenstern.

Un mesaj emotionant a postat si Jojo pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare