Vedete din Romania

#monica anghel #divertis #tv

Monica Anghel ii tine in sah pe Divertis

Monica Anghel amana luarea unei decizie cu privire la noua emisiune Divertis de la ProTV. Membrii vechi ai trupei au semnat cu toti noile contracte, dar Monica Anghel si Daniel Buzdugan amana luarea unei decizii.

Trupa Divertis se reuneste in aceast toamna la ProTV in vechea varianta. Pana si Ioan Gyuri Pascu a fost de acord sa li se alature insa Monica Anghel nu a luat inca o decizie asupra viitorului ei in televiziune.

"Pot sa va spun sigur, sigur ca Monica nu a luat inca nici o decizie. Nu va pot confirma, dar nici infirma zvonul ca ea nu ni se alatura. Deocamdata, inca se mai gandeste si nu va da nici o declaratie pentru ca, efectiv, nu stie ce decizie sa ia. Cantareste problema pe toate partile, analizeaza toate propunerile si proiectele, insa nu a ajuns la nici o concluzie pana acum. Noi am inceput deja munca, insa Monica mai are doua-trei saptamani sa ia o hotarare pentru ca prima emisiune o vom avea abia in octombrie. Sunt sanse sa continuam impreuna!", a declarat Toni Grecu pentru Gardianul.

Reprezentantii ProTV spun insa ca distributia show-ului este definitiva, dar asta nu inseamna ca Monica va disparea complet de pe micul ecran.

Recent mutat la Antena 1, Mihai Bendeac vrea sa creeze o echipa bun pentru noua emisiune. El i-a facut deja o oferta lui Daniel Buzdugan si Monica ar putea ramane si ea la Antena 1. Cantareata a fost ocupata insa cu recitalul pe care l-a sustinut la Cerbul de Aur si a refuzat sa explice daca va mai colabora cu trupa Divertis pe viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului