Vedete din Romania

#monica anghel #accident rutier monica anghel #accident monica anghel

Monica Anghel, implicata intr-un accident rutier

Monica Anghel a fost implicata ieri, 13 martie intr-un accident rutier usor, deoarece nu a apasat la timp frana si a lovit un autoturism aflat in fata sa .

Ziua de marti, 13 a fost una cu ghinion pentru solista, care in jurul orei 10.30, in timp ce se afla la volanul autoturismului personal nu a pastrat distanta regulamentara si a tamponat o alta masina. Incidentul a avut loc pe o straduta ingusta, din zona Pietii Romane, astfel incat soferul lovit nu a avut suficienta distanta sa evite un carambol si s-a oprit intr-un alt autoturism, care astepta la culoarea rosie a semaforului.

"Cel din fata mea a pus frana brusc, nu stiu din ce motiv, iar eu nu am apasat frana in timp util si l-am lovit. Am intrat in el cu o viteza cam de 30 de kilometri la ora, iar acesta a intrat la randul lui in autoturismul din fata sa.

Pagubele sunt minore si toata lumea a scapat nevatamata. Bine ca nu a fost ceva grav", a declarat Monica Anghel pentru ziarul Click.

Artista va primi o amenda de 280 de lei si trei puncte penalizare , deoarece in acest caz nu poate fi vorba de intelegere amiabila fiindca au fost implicate trei autoturisme.

Sursa foto: bebelu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului