Vedete din Romania

# momente de groaza #stare de soc #soc #monica anghel

Monica Anghel, in stare de soc! "A fost omorat"

Monica Anghel nu isi mai poate reveni din soc! Vedeta plange in continuu, de cand si-a gasit cainele mort, in propria curte. Animalul ar fi fost otravit de un vecin.

"Sunt trista, tare trista. Astazi mi-a fost omorat catelul, unul dintre cei cinci. Ursu il chema. De cand l-am nascut pe fiul meu, Ursu l-a pazit in permanenta, langa carucior, langa tarc, se juca cu el, ne intampina pe toti cu o bucurie imensa. Ursu nu a iesit niciodata din curte, iar astazi a fost otravit in curtea noastra, curtea noastra proprietate privata, cum se poate asa ceva? Imi poate explica si mie cineva? Cum?", a scris cantareata pe pagina personala de Facebook.

Comentariile si incurajarile fanilor nu au intarziat sa apara:

"Imi pare rau! E posibil sa-i fi aruncat cineva din exterior in curte mancare otravita! Exista si oameni lipsiti de empatie, care isi varsa toata ura si rautatea lor asupra necuvantatoarelor ca urmare a unor frustrari si neputinte personale, pe care sunt incapabili sa si le rezolve.", "Doamne, imi pare tare rau Monica, doar pot sa-mi imaginez ce durere simtiti, pentru ca si eu am catel.", "Imi pare rau. Uneori oamenii sunt mai inumani decat cainii. Sa ai grija draga mea macar de ceilalti. " sau "Pentru ca nu avem legi decat pe hartie sau chiar nici atat, pentru ca daca ar exista si ar si actiona Legea protectiei animalelor asa ceva nu ar fi admisibil pentru ca nu avem inca educatia necesara si sunt din pacate inca multe hibe. E luna decembrie, perioada de curatenie sufleteasca, a bilantului, a darniciei si macar acum acel individ ar fi putut sa si foloseasca sufletul daca nu mintea si sa nu se fi atins de un suflet din lumea necuvantatoarelor. Animalele sunt printre altele foarte buni terapeuti pentru persoane cu diverse probleme de sanatate, animalele sunt buni companioni pentru copii, batrani. Sper sa depasiti cu bine durerea sufleteasca si baietelul dumneavoastra sa si gaseasca intelepciunea si caldura sufleteasca sa o reverse asupra celorlalte animalute caci sub soare este loc pentru toti.", sunt doar cateva dintre sutele de mesaje de incurajari primite de vedeta.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului