Vedete din Romania

Monica Anghel isi face debutul la radio

Dupa muzica si actorie, Monica Anghel isi face debutul si la radio. Incepand din 5 mai, actrita de la Divertis va fi co-prezentatoarea matinalului “Desteptarea” de la Europa FM, alaturi de Bogdan Miu, povesteste Gardianul.

“Asa le aranjeaza viata pe toate. Am venit in vizita la Europa FM pentru o cu totul alta treaba, iar Marius Furdui mi-a zis sa dau o proba de voce alaturi de Bogdan Miu. Sa ne distram un pic cu microfonul deschis. Asa ca am intrat in studio si am inceput sa vorbim ca si cum am fi facut . Ne-am potrivit din prima, iar Furdui a si venit cu propunerea sa vin sa fac echipa cu Bogdan”, a povestit actrita.

Cantareata face radio pentru prima data in viata ei si nu va avea deloc o misiune usoara, avand in vedere ca emisiunea incepe la ora 6.00.

La randul sau, Bogdan este foarte fericit ca va prezenta alaturi de cantareata si spune ca se saturase pana peste cap sa dea singur desteptarea.

Dragoste la prima vedera

“Cu Monica a fost asa, dragoste la prima vedere , apoi sentimentul ca ne potrivim ca si cuplu de radio s-a accentuat in timpul repetitiilor. Este spontana si are o veselie molipsitoare”, spune Miu.

La numai o saptamana dupa venirea Monicai, Europa FM va sustine, cu ajutorul celor doi realizatori, campania Licitatia. Un proiect de radio indraznet, in care ascultatorii Europa FM liciteaza intre ei obiecte de suflet, pe parcursul a trei saptamani.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului