Vedete din Romania

#verigheta #nunta #monica anghel

Monica Anghel s-a maritat

Monica Anghel a spus „da” in fata altarului. Pregatirile au fost aranjate in mare secret de catre Gughi, viitorul ei sot, si mama cantaretei.

Fericita, artista a marturisit ca nu va uita probabil niciodata modul original in care a fost ceruta in casatorie de catre viitorul ei sot, Marian. Gestul a fost facut in luna august, cu cateva zile inainte ca Monica sa-i daruiasca un copil.

"A venit acasa, a ingenuncheat, si-a deschis pumnul in care avea inelul de logodna si verigheta si mi-a spus: 'Hai, spune-mi si tu 'Da', ca stau in genunchiul care ma doare'. Am pufnit in ras si am acceptat. Apoi am aflat ca pregatirile erau gata si ca eu trebuia doar sa ma prezint la nunta mea",  a povestit entuziasmata Monica Anghel pentru Cancan.

Ceremonia religioasa a avut loc la cateva zile dupa, intr-o biserica discreta in care au fost prietenii, rudele mirilor si nasi : Ione Tudor cu Andreea Andrei si Mihaela cu Cezar .
 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare