Vedete din Romania

#tanar #aratos #sofer

Monica are sofer tanar si aratos

Pretentioasa in ceea ce priveste personalul de serviciu de la resedinta de la Izvorani , Monica a si recunoscut ca este o mica “scorpie”. Dupa ce a concediat mai multi servitori, iata ca sotia lui Iri se declara, in sfarsit, multumita de soferul ei. Aratosul in varsta de douazeci si ceva de ani face furori printre colegele manechine ale Monicai, insa firul se rupe atunci cand acestea afla ca este doar un simplu sofer, povesteste Click.

Irinel Columbeanu este unul dintre putinii miliardari care prefera sa-si lase masinile luxoase pe mana soferilor profesionisti, asa cum, de altfel, se practica in occident. In ultimii doi ani, insa, de cand a cunoscut-o pe sotia sa, miliardarul a avut ceva de furca pana sa-si gaseasca angajati loiali, pe masura pretentiilor doamnei Columbeanu.

Totusi, dupa ce au concediat mai multe randuri de servitori, se pare ca, din acest punct de vedere, s-a asternut linistea la Izvorani, iar Monica este pe deplin multumita de noul ei sofer, un tanar inalt, aratos , cu doar cativa ani mai in varsta decat ea.

Spre surprinderea sotiei lui Iri, acesta face furori printre manechine, atunci cand o conduce pe Monica la prezentari de moda: “El ma insoteste peste tot. Atunci cand merg la diferite evenimente, toate manechinele zambesc, isi dau coate si ma intreaba imediat cine este”, a declarat Monica, in ultima editie Click.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului