Vedete din Romania

#monica barladeanu #cariera #francesca #actrita

Monica Barladeanu si-a inceput cariera in pijamale

Monica Barladeanu si-a inceput cariera in pijamale. Ea a fost fata care aparea in pozele reclamei unei firme producatoare de pijamale si a fost refuzata atunci cand a vrut sa fie “fata de la meteo”, la Pro TV.

Actrita din “ Francesca ”, filmul care a fost oprit de la difuzare in Italia a povestit intr-un interviu pentru Voxpublica despre modul in care isi castiga traiul in timpul facultatii, prin diverse contracte de publicitate, dar si despre mutarea in Bucuresti.

“Nu-mi dau seama, am avut o perioada de tranzitie intre statul in Iasi si cel in Bucuresti, o perioada in care faceam drumuri foarte dese, eram inca studenta in anul III, la drept. Tot pasul asta lateral pe care l-am facut inca din anul intii a fost ca sa-mi finantez studiile. A fost un job paralel pentru un venit imediat. Faceam de exemplu sampling pentru diverse companii de tigari sau tot felul, cam asta faceau toti colegii de facultate”, a declarat Monica, pentru Voxpublica.

Actrita isi aminteste ca lucra cateva ore pe zi, pentru o anume perioada, pentru a avea bani in urmatoarea luna. “Mi s-a propus sa fac poze pentru o companie de pijamale si am facut si asta – lucram jumatate de zi si puteam sa-mi asigur traiul pentru urmatoarea luna. Apoi am venit si in Bucuresti si am mai avut astfel de sedinte in zona publicitatii”, adauga ea.

Televiziunea, o pasiune

Monica a fost atrasa si de lumea televiziunii. Ea l-a refuzat pe Radu Moraru care o ofertase pentru B1TV, dupa ce picase la un casting la Pro TV. “Chestia asta nu venise din copac totusi. Eu mai dadusem o proba la ProTV sa prezint vremea, o chestie de asta. O proba pe care n-o luasem, mi-am imaginat eu din moment ce nu m-a sunat nimeni”, a precizat vedeta. Ulterior, ea a acceptat propunerea lui Moraru, ocazie cu care l-a sunoscut si pe Bobby Paunescu .

Pe actualul ei iubit, actrita l-a cunoscut atunci cand i-a fost propus postul de la B1TV. “L-am cunoscut la negocierea salariului cand mi-a oferit de ori doua mai mult decat aveam la Lukoil, dupa ce luasem proba aia pentru emisiune. El practic iesea dintr-o relatie. Mi se pare mai important sa ai pe cineva care crede in tine, decat sa ai pe cineva care are bani. Eu nu am aspirat catre un confort financiar si atat. Eu am castigat din toate joburile pe care le-am avut", a mentionat Monica, pentru Voxpublica.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare