Vedete din Romania

Monica Columbeanu, ascensiune suspecta?

Daca la inceputul lui 2007 declara ca in viitor se va concentra pe familie, Moni Columbeanu a procedat exact invers decat isi propusese, axandu-se pe cariera. Sotia lui Irinel a realizat ca vrea notorietate internationala si, gratie unor agenti bine platiti, ea a reusit sa acceada rapid in lumea modei din Peninsula, sarind etapele clasice pe care alte modele, astazi consacrate, le-au urmat, sustine Cancan.

Ilustra Anonima

Desi, pentru italieni, ea este o necunoscuta, revistele locale s-au intrecut in mod bizar in a-i oferi coperta. Potrivit unor agenti experimentati din domeniu, ascensiunea Monicai e suspect de rapida, intrucat un prinde o coperta doar dupa ce isi face o anumita cota, ceea ce presupune timp si numeroase castinguri. Destul de ciudata este si abordarea aproape umila a revistei "Qui" fata de subiectul Monica, pe care o gratuleaza nemeritat cu titulatura de Miss Romania. "...nu stim despre ce sa vorbim mai intai. Despre surasul, eleganta ei, tonul vocii fascinant si senzual? De acele buze desenate la care cine stie cati admiratori viseaza cu ochii deschisi... Monica Columbeanu, va asiguram, este un adevarat star", scrie "Qui", care nu uita sa sublinieze ca a obtinut pictorialul cu ea gratie "unor circumstante norocoase".

200.000 de euro in 3 zile

Gurile rele sustin ca aceleasi circumstante, probabil, ca i-au bagat in buzunar doamnei Columbeanu circa 200.000 de euro in doar trei zile petrcute in Italia. "E imposibil sa castigi din prezentari si pictoriale atatia bani. Nici cele mai tari manechine din lume nu pot lua banii astia", a declarat Ionescu, directorul celei mai puternice agentii de modelling din Romania, , care a lansat-o si pe Catrinel Menghia , in ultimul numar Cancan. Topmodelul roman este unul dintre cele mai bine cotate din lume, in special pe segmentul lenjerie intima si costume de baie, dar cu toate astea nu a castigat niciodata atatia bani in trei zile de prezentari precum Moni.

Ajuta tinerele sperante

Si totusi se pare ca chiar daca a devenit celebra in Italia, Monica Columbeanu si-a propus sa ajute tinerele manechine de la noi, pentru a deveni la fel de cunoscute. Sotia lui Irinel va face lobby pentru acestea si le va propune pentru diverse prezentari, chiar si interviuri, relateaza Ziarul. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare