Vedete din Romania

#monica columbeanu #dansez pentru tine #tv

Monica Columbeanu catre partenerul de dans: "Retardatule!"

Obosita de repetitiile pentru emisiunea "Dansez pentru tine", Monica Columbeanu si-a jignit partenerul de dans si cei doi se vor duela in urmatoarea editie cu jean de la craiova si partenera lui pentru a ramane in concurs.

Stresul devine din ce in ce mai mare pentru cuplurile de concurenti. In timpul repetitiilor de saptamana trecuta, Moni si-a jignit partenerul care a refuzat apoi sa mai danseze.

"Dintre noi doi, tu esti retardatul!", i-a spus Moni lui Andrei in timp ce exersau pasii de cha-cha, lucru care l-a facut pe tanar sa nu mai poata continua. Repetitiile au fost reluate doar dupa ce Andrei sa avut o discutie telefonica cu mama sa, care l-a convins ca trebuie sa continue. 

Mama partenerului de dans al doamnei Columbeanu s-a simtit si ea jignita, dar si-a convins fiul sa treaca peste incident. "Sincer, nu ma asteptam. Monica m-a jignit si pe mine, dar nu vreau sa comentez mai multe, pentru ca i-ar putea dauna fiului meu. Va dati seama cum m-am simtit eu, ca mama, cand am auzit cum i-a zis, dar sa spunem ca ei au trecut peste acel moment", a declarat mama lui Andrei pentru Libertatea.

Dificultatea dansului i-a impiedicat pe Monica si partenerul ei sa evite duelul. Ei se vor infrunta vineri cu Jean de la Craiova si Sandra, iar una dintre perechi va fi eliminata. "Rog pe cei care ma cunosc sa ma voteze", a spus Moni.

Cantaretul de manele spera sa primeasca votul publicului pentru ca se considera mai popular ca Monica Columbeanu in doua lumi. "Din fericire, eu am doua calitati: sunt si " manelist ", si " afacerist ". Pe cand cealalta tabara are numai una: "afaceri". Acum, cu Dumnezeu inainte!", a declarat Jean pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare