Vedete din Romania

#monica columbeanu #lesbiene #club

Monica Columbeanu, cautata de lesbiene

Dupa ce Monica Columbeanu a starnit dorinta barbatilor prin pictorialele fierbinti, acum si femeile o asalteaza cu atentie. Zvonurile despre sarutul ei cu o prietena in club le-au facut pe lesbiene sa-si ia inima in dinti si sa o sune cu propuneri indecente.

Totul a inceput de la noptile petrecute de Monica in cluburi cu prietenele. Dupa dansurile lascive intre fete si sarutul Monicai cu Norica Sandra si cu prietena ei Diana, sotia lui Irinel a inceput sa fie sunata de catre femei in speranta unei intalniri.

"M-a sunat la un moment dat o fata care mi-a spus ca este sosia mea. Avea o voce subtire, foarte ciudata, imi vorbea pe un ton senzual. Eu, reticenta , am intrebat-o ce-si doreste, iar ea mi-a zis ca i-ar face mare placere sa ne intalnim in ziua respectiva la o cafea. Evident ca am refuzat-o" a declarat Monica pentru Click!

Sotia miliardarului se amuza de telefoanele primite si face glume pe tema unei relatii intre ea si o femeie. Luni, la Hotel Sofitel, Monica le-a spus fetelor care doreau sa se fotografieze alaturi de ea ca risca sa fie acuzate ca sunt iubitele ei.

 

Aboneaza-te la Newsletterul de Stiri Mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare