Vedete din Romania

#vacanta #mamaia #litoral #monica columbeanu

Monica Columbeanu: "Nu pot sa ma relaxez la mare la noi"

Monica Columbeanu nu se mai simte bine pe litoralul autohton. Intr-o discutie despre destinatile sale de vacanta, vedeta a declarat ca prefera locurile mai ascunse, nicidecum Mamaia.

De cand a devenit persoana publica, sotia lui Irinel Columbeanu nu se mai poate relaxa la noi tara. Diva este stresata atunci cand merge la mare ca toata lumea sta cu ochii pe ea.

"As prefera o destinatie mai ascunsa, nicidecum Mamaia. La Mamaia intr-adevar mai merg, dar doar ca sa lucrez. Obisnuiam sa merg in anii trecuti, cand nu aveam parte de atata expunere mediatica si ma simteam foarte bine, dar acum nu mai pot sa fac acest lucru fara sa se simta prezenta mea. Practic nu pot sa ma relaxez la mare la noi", a declarat Moni pentru site-ul perfecte.ro.

Cu toate acestea, doamna Columbeanu recunoaste ca litoralul romanesc este unul frumos si nu pricepe de ce toata lumea se plange de el.

"In afara de paparazzi nu ma deranjeaza nimic. Avem o mare curata. Eu am avut ocazia sa merg in mai multe statiuni si marea este curata. Nu inteleg de unde atatea rautati", a declarat vedeta pentru acelasi site.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului