Vedete din Romania

#monica columbeanu #iulia albu #mihai albu #scandal #promovare

Monica Columbeanu o critica pe Iulia Albu

Monica Columbeanu o ataca din nou pe Iulia Albu . Sotia miliardarului sustine ca Iulia s-a folosit de imaginea ei pentru a ajunge in atentia presei si ca acesta este motivul pentru care a hotarat sa rupa orice legatura cu ea.

"Daca nu o bagam eu in seama pe Iulia Albu, ea nu ar fi aparut niciodata in ziare. Aveti si alte subiecte despre ea care sa nu fie legate de mine?! Banuiam eu ca nu", a spus Monica, luni, in emisiunea "Rai da' Buni", de la Antena 2.

Monica Columbeanu a hotarat sa nu mai poarte pantofi facuti de designerul Mihai Albu , pentru ca nu vrea sa ii ofere publicitate gratuita.

"Eu am ajutat-o pe Iulia Albu mai mult decat pe vreuna dintre surorile mele, iar acum am parte numai de "palme" din partea ei. Am promovat brandul sotului ei fara nici o pretentie , i-am oferit ajutorul meu altruist si asigur pe toata lumea ca nu am primit nici o pereche de pantofi de la acestia fara bani", a spus Monica.

Iulia Albu: "Eu tot timpul am vorbit frumos despre ea"

Iulia a incercat sa o contacteze pe Monica Columbeanu pentru a clarifica situatia, dar nu a reusit. Asa ca a vorbit acum cateva luni cu ziaristii de la Gardianul despre situatie.

"Am incercat sa iau legatura cu Monica pentru a clarifica situatia, insa nu-mi raspunde la telefon. In ceea ce priveste brandul Mihai Albu, nu a existat nici o intelegere contractuala intre aceasta si sotul meu, astfel incat sa se justifice vreo remuneratie de promovare. Monica e o clienta, ca multe alte vedete, si nu o indreptateste nimic la un tratament preferential. Mihai Albu este ceea ce este, cu sau fara Monica Columbeanu. Imi pare rau ca i-am acordat Monicai mult mai mult credit decat era nevoie. Eu tot timpul am vorbit frumos despre ea, iar ea nu face decat sa ma denigreze cu orice ocazie", spunea Iulia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare