Vedete din Romania

#monica columbeanu #dansez pentru tine #tv #contract

Monica Columbeanu, prea inalta pentru "Dansez pentru tine"

Monica Columbeanu nu va participa la noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". Dupa aparitia in lista participantilor a Gabrielei Irimia de la Cheeky Girls, doamna Columbeanu nu a mai ajuns la o intelegere contractuala cu postul TV care produce emisiunea.

Se pare ca onorariul a fost punctul la care nu s-au inteles cele doua parti, mai ales ca Monica stia cu cat vor fi platiti alti participanti. Nou venita Gabriela va lua 20.000 euro pentru participare, in conditiile in care nu are nici un concert sau activitate de anulat pe durata emisiunii.

Pentru ca sotia miliardarului din Izvorani ar fi renuntat la aparitii si contracte importante in favoarea emisiunii, ea a cerut sa fie remunerata consistent, dar nu a ajuns la o intelegere cu producatorii. Desi acum ceva timp, participarea Monicai la emisiune parea sigura, contractul nu a putut fi finalizat.

Explicatia oficiala oferita va fi aceea ca Monica nu a gasit un partener de dans pe masura inaltimii ei, informeaza sandy-bell.com

Pe langa Gabriela Cheeky, la emisiune vor mai participa Cream, Piticu (Simplu), Alin Oprea ( Talisman ) si Nico. Si Mihai de la Hi-Q are putea fi printre vedetele participante, dar el nu a confirmat inca acest lucru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului