Vedete din Romania

#avere #irinel columbeanu #monica columbeanu

Monica Columbeanu, pregatita sa intretina singura familia

Monica se declara pregatita sa devina capul familiei Columbeanu. Ea nu sufera din cauza celor 100 milioane de euro pierdute de Irinel in doar un an si sustine ca poate intretine intreaga familiei din castigurile sale.

"Sunt norocoasa ca am mult de lucru cand sute de mii de oameni sunt concediati si n-au o paine pentru copiii lor", a declarat Monica Columbeanu pentru ring. Sotia lui Irinel a semnat recent un contract cu restaurantul Casa Vernescu , pe care il va promova contra sumei de 10.000 de euro anual.

"Castig suficient ca sa-mi intretin toata familia. Bine, tot datorita lui Iri am ajuns la nivelul acesta. Acum, sunt imaginea Casei Vernescu si ma ocup de relatia cu presa. Suntem prieteni cu patronii de aici, dar, intr-adevar, exista un contract intre noi", a explicat Monica pentru Click!.

Moni se arata in continuarea indulgenta fata de poftele lui Irinel, dar sustine ca relatia lor, bazata pe respect si prietenie, nu poate fi amenintata de nici o aventura.

"Am mai spus ca nu m-ar deranja daca ar avea o aventura. Noi nu ne-am casatorit ca sa ne incorsetam unul pe celalalt. Nu ne intelegem ca in prima saptamana dar fiind vorba despre o relatie bazata pe respect, amicitie , prietenie, nu avem cum sa ne certam vreodata definitiv. Poate sa spuna oricine orice, dar el e sotul meu, eu sunt sotia lui iar impreuna avem un copil foarte destept", a spus Moni la Happy Hour.

 

Citeste si

Irinel a pierdut 100 milioane euro intr-un an!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare