Vedete din Romania

#tv #revelion #monica columbeanu

Monica Columbeanu, revelion TV la Mangalia

Monica Columbeanu vrea sa prezinte in direct de la Mangalia programul de revelion 2009 , pe scena de la Callatis . B1TV nu mai are exclusivitate pentru proiectele Monicai asa ca managerul ei poarta discutii cu Antena 1 si TVR.

Producatorul programului de revelion va fi Cornel Diaconu dar televiziunea care il va prezenta nu a fost gasita inca. Se desfasoara negocieri cu mai multe posturi TV: Antena 1, TVR si alte posturi de nisa.

"Stiu doar ca in noaptea de revelion voi fi la Mangalia. Imi voi lua si familia cu mine. N-am exclusivitate cu B1 TV, asa ca pot prezenta pentru oricare alta televiziune. De asta insa nu ma ocup eu", a declarat Monica Columbeanu pentru ring.

Managerul si in acelasi timp nasul acesteia, Matei Miko , a tinut sa clarifice situatia precizand ca producatorul emisiunii va fi Cornel Diaconu. Deoarece programul tvr de revelion este produs de Valeriu Lazarov este putin probabil ca Monica ca ajunga la televiziunea nationala in noaptea dintre ani.

Aceasta nu ar fi prima incercare de revelion TV a Monicai. Revelionul 2007 a fost sarbatorit de familia Columbeanu, in direct, la B1TV. Din pacate, in noaptea dintre ani, nu multi romani au ales sa urmareasca cum Irinel, Monica, rudele si prietenii mananca in liniste si isi arunca priviri plictisite.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare