Vedete din Romania

#divort #irinel columbeanu #monica columbeanu

Monica Columbeanu s-a hotarat sa devina "o jigodie"

Extenuata dupa o luna de dans si scandaluri la "Dansez pentru tine", Monica Columbeanu a refuzat sa mai vorbeasca cu presa dupa o prezentare de moda .

Satula de atacurile la adresa ei si de apelativul rautacios "Scorpia de la Izvorani ", Moni a refuzat sa discute cu ziaristii dupa ce a urcat pe podium pentru Liza Panait .

"Nu mai am chef de nimic. De acum inainte chiar ma voi comporta ca o jigodie. Si asa se spun atatea lucruri urate despre mine, macar sa se spuna pe buna dreptate", a declarat Monica pentru Click!

In timpul prezentarii de moda, Irinel Columbeanu a atipit. Fotografii Cancan l-au surprins pe omul de afaceri in timp ce atipise langa podium.

Mama Monicai nu vrea divort

Veronica Gabor sustine ca nu crede ca Irinel a inselat-o pe fiica sa. Chiar daca milionarul de la Izvorani ar calca stramb, acesta nu ar fi un motiv de divort.

"Domnul Columbeanu e ginerele perfect, nu m-a jignit cu nimic, ma respecta, il respect. Mi-a adus si flori. Cred ca nu a inselat-o niciodata pe Monica. E serios, la locul lui, n-as putea sa cred asa ceva. N-as sfatui-o sa divorteze chiar daca Irinel o va insela pentru ca toti barbatii fac asta. Blondele sunt blonde, pe ultimul loc, ea, ca sotie si mama, e tot pe primul loc", a declarat mama Monicai la "Happy Hour".

 

Citeste si

Columbeanca a jignit-o si pe mama lui Andrei

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului