Vedete din Romania

#actorie #film #monica columbeanu

Monica Columbeanu s-a hotarat sa fie "Dora"

In urma intalnirii cu producatorii din Anglia, Monica Columbeanu a luat decizia de a semna contractul pentru filmul „Dora”, in regia lui Anil Sharma.

Productia in care se va implica vedeta ii va aduce acesteia un onorariu foarte bun. In filmul regizorului indian Anil Sharma, Moni va interpreta rolul unei emigrante din Romania, care se duce in Londra pentru a-si cauta norocul.

Inainte de a lua aceasta decizie, doamna Columbeanu s-a consultat si cu sotul ei care are o experienta mai vasta. Acesta nu a fost indiferent la oportunitatiile profesionale pe care le ofera acest job si s-a aratat mandru de nevasta lui. „Iri e foarte fericit”, a fost declaratia data de Monica publicatiei „ring”.

Desi n a vrut sa dea detalii precise, vedeta este foarte multumita de banii pe care ii va primi in urma prestatiei din film. „Onorariul e foarte bun”, a ales sa spuna Monica.

In ceea ce priveste plotul productiei in care va juca artista, Monica s-a aratat foarte interesata de subiect.

„Dora este o poveste educativa despre discriminare si emigrare din toata lumea catre Londra. Cum ajung ei la Londra, cum cred ei ca este locul, ce descopera cand ajung acolo, cum ii schimba locul. Despre cum emigrantii pleaca de acasa cel mai adesea pentru a scapa de ceva, fie de saracie, fie de abuzul de orice fel”, a explicat diva firul epic al filmului.

Filmarile pentru „Dora” vor incepe in curand si Monica planuieste sa faca naveta Bucuresti – Londra. „Anul acesta se filmeaza, in Romania si in Londra...Va fi foarte greu, dar ne vom vedea foarte des”, a spus ea referindu-se la vizitele pe care i le va face fiicei sale.

Catalin Botezatu: "Pe Monica o rog sa nu-mi mai pronunte numele"

In ceea ce priveste scandalul cu mesajele pe care Moni i le trimitea fostului ei sofer Voicu Panzar , designerul Catalin Botezatu a iesit in fata cu o noua declaratie usturatoare.

„Monica si Ricky nu mai exista pentru mine! Pe Monica o rog sa nu-mi mai pronunte numele decat in calitate de designer. Ricky sa-si rezolve problemele, altfel nu mai lucreaza pentru mine. E un simplu model. E un om limitat dintr-un anumit punct de vedere, dar isi face treaba bine”, a precizat Bote, invitat in emisiunea „Happy Hour” de pe Pro TV.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului