Vedete din Romania

Monica Columbeanu se bucura de notorietate

Monica Columbeanu este de faptul ca in Romania exista fete mult mai frumoase decat ea, dar care nu au norocul sa fie la fel de solicitate ca si ea, povesteste Gardianul.

 “Sunt o fata normala, nu foarte frumoasa, stiu ca sunt fete mult mai frumoase decat mine, insa eu am avantajul ca sunt cunoscuta. Nu sunt nici frumoasa, dar nici urata . Sunt undeva la mijloc. Am proportiile si inaltimea unui model, insa stiu ca la decizia designerilor pentru a ma coopta in prezentarile lor contribuie si faptul ca am o emisiune in care ii promovez”, a povestit sotia lui Irinel.

“Daca nu as fi cunoscuta si nu as avea reality-showul de la B1 TV nu cred ca as fi atat de cautata ca model. Sunt constienta de lucrul acesta si nu ma deranjeaza chiar deloc. Incerc sa profit cat mai mult de pe urma notorietatii de care ma bucur si mi se pare un lucru absolut normal”, a mai spus Monica Columbeanu in ultima editie Gardianul.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului