Vedete din Romania

#gradinita #monica columbeanu #irina columbeanu

Monica Columbeanu si-a dat fiica la gradinita de stat

Irina Columbeanu merge la gradinita de stat. Desi si-ar fi permis sa-si duca fetita la o gradinita privata, Irinel si Monica Columbeanu au optat pentru o institutie de stat, chiar in centrul Capitalei.

Monica i-a intocmit fiicei sale dosarul de inscriere la gradinita foarte repede, imediat dupa ce a reusit sa gaseasca un loc liber la o gradinita in Bucuresti. Aici cei doi Columbeni vor plati in fiecare luna putin peste 300 de lei.

Monica spune ca nu a avut probleme cu formalitatile si ca in fiecare zi, Irina are in ghiozdanel un pachetel . “Ne-am facut analizele obligatorii, ne-am innoit garderoba cu tinute corespunzatoare, ne-am luat ghiozdanel si pe 14 septembrie ne-am prezentat la "gradi", in grupa mica. De acasa pleaca cu un pachetel si o sticluta de ceai, pe care si le cara singura in ghiozdanel”, a declarat, pentru Cancan, Monica Columbeanu.

Ea spune ca vrea ca fetita sa invete cat mai multe, de aceea a inscris-o si la cursuri optionale. “Am inscris-o si la patru optionale: la engleza, franceza, muzica si dansuri, pe care le platesc separat”, a adaugat Moni.

In urma cu cateva zile, Monica spunea ca se afla in cautarea unui apartament in centrul Capitalei, pe care sa-l inchirieze pentru ea si fiica ei, care a intrat la gradinita in Bucuresti. In plus, Moni spunea ca are nevoie sa mai ramana in acest apartament in timpul saptamanii, ca sa nu mai piarda timpul in trafic, pe ruta Izvorani – Bucuresti.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului