Vedete din Romania

#monica gabor # custodie irina columbeanu #proces custodie

Monica Gabor a pierdut din nou custodia Irinucai

Joi, 7 iunie, Tribunalul Bucuresti a decis ca Irina Columbeanu va ramane in continuare in custodia tatalui, iar Monica Gabor este obligata sa ceara acordul lui Irinel Columbeanu ori de cate ori vrea sa plece din tara cu fetita.

Magistratii au respins contestatia Monicai Gabor din dosarul de divort si au admis, in mare parte, apelul facut de Irinel Columbeanu. Potrivit deciziei judecatoresti, modelul isi poate vizita fetita de doua ori pe luna, de vineri seara, pana duminica seara.

Una din modificarile principale ale acestui proces se refera si la faptul ca a fost redusa perioada in care Monica Gabor o poate lua la ea pe Irinuca in perioada vacantei de vara. Astfel, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu isi poate petrece doar 30 de zile cu fiica sa, in loc de 60 de zile, cum se stabilise anterior. In plus, micuta nu isi poate insoti mama in afara granitelor tarii decat daca a primit acordul tatalui.

Totusi, decizia este revocabila, ceea ce inseamna ca Monica Gabor poate face recurs.

"Nu intentionez sa plec in America. Vreau sa raman langa fiica mea. Am facut tot posibilul sa demonstrez ca am cu ce sa o intretin", a declarat Monica Gabor pentru ziarul Libertatea.

Sursa foto: stiri.rol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului