Vedete din Romania

#cinematografie #monica gabor #vedete intern #actrita Monica Gabor

Monica Gabor, actrita de filme horror la Hollywood?

Viata Monicai Gabor pare sa se fi schimbat complet de cand s-a mutat in America. Are un iubit tanar, milionar, care ii pune lumea la picioare, iar acum are mari sanse sa cucereasca si lumea cinematografica de la Hollywood. Vedeta a fost remarcata de curand si de un regizor de filme horror de la Hollywood, care isi doreste sa aiba o colaborare cu ea cat mai repede posibil.

Un regizor cu renume pe plan international

Regizorul se numeste Jonas Odenheimer si a cunoscut-o pe fosta doamna Columbeanu la o petrecere organizata de iubitul sau milionar, Mr. Pink.

Pe langa faptul ca Jonas este foarte bun prieten cu Mr. Pink, acesta se bucura si de o mare notorietate pe plan international, fapt ce ar putea face ca Monica sa devina in scurt timp si una dintre marile actrite care vor pasi pe covorul rosu al celor mai prestigioase gale din lumea filmului.

Jonas Odenheimer a fost recompensat anul trecut la premiile RAWards pentru pelicula "Classroom 6". In urma cu cateva luni, Monica recunostea ca viata sa s-a schimbat la 180 de grade de cand a ajuns in America si ca este foarte incantata de deschiderea oamenilor din aceasta tara. Tot atunci, Monica marturisea ca vrea sa isi deschida orizonturile si sa faca un nou pas in cariera sa, cel spre actorie, de aceea s-a inscris la niste cursuri de specializare in acest sens la una dintre cele mai bune scoli de profil, Beverly Hills Unified School.

"Am o viata furmoasa aici, ma simt eliberata de prejudecatile si stereotipiile din Romania. Aici, lumea te ia ca atare, nu iti pune gesturile si actiunile sub lupa in incercarea de a-ti gasi vreun cusur. Hollywoodul este un vanzator de iluzii", declara Monica in urma cu putin timp.

Cercurile exclusiviste, noul anturaj al Monicai Gabor

Monica Gabor a intrat in atentia lumii bune din America inca de anul trecut, cand iubitul sau chinez i-a organizat o petrecere-surpriza la Los Angeles, unde a invitat vedete foarte cunoscute de la Hollywood. Printre acestea s-au numarat actorul David Arquette, LaToya Jackson si copiii lui Michael Jackson sau Lindsay Lohan.

Citeste si:

Ieri amici, azi dusmani! Vedete care au fost prietene, dar acum se urasc

Arnold Schwarzenegger va fi platit cu milioane de dolari pentru o reclama la bere

 




Sursa foto: evzmonden.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare