Vedete din Romania

#pensie alimentara Irina Columbeanu #vedete intern #irina columbeanu #irinel columbeanu #monica gabor #showbiz

Monica Gabor, despre Irinel Columbeanu: “Mi-e mila de el”

Irinel Columbeanu si Monica Gabor sunt din nou la cutite. In timp ce tatal Irinei Columbeanu a decis sa o dea in judecata pe fosta sa sotie, fiindca nu i-a platit pensia alimentara de 8 luni, iubita lui Mr Pink afirma ca-i este mila de omul de afaceri.

Omul de afaceri Irinel Columbeanu sustine ca Monica Gabor ar fi trebuit sa plateasca cuantumul stabilit de 1000 de lei lunar pentru fetita sa, Irina, ramasa in tara, in grija lui. Cum insa acest lucru nu s-a mai intamplat din vara lui 2015, datoriile s-au acumulat, iar la finele acestei luni vor ajunge la valoarea de 8.000 lei.


“La ora actuala, ea se afla in ilegalitate. Am fost sfatuit de avocati si am tot dreptul sa o actionez in judecata pentru neplata pensiei alimentare. In America, pentru greseli de acest fel si neachitarea pensiei alimentare ar fi fost trimisa la inchisoare. Si in Romania este tot o incalcare a legii, pot sa deschid proces penal, iar ea sa primeasca amenda contraventionala. La americani e mai grava situatia, daca nu faci dovada transferului bancar te iau a doua zi. Ea nu plateste pensie pentru ca are tupeu. Una e sa uiti sa platesti o luna si alta cand lasi sa se acumuleze datorii in 7-8 luni”, a declarat Irinel Columbeanu pentru WOWbiz.ro.

“In primul rand aceasta actiune a lui nu face decat sa-mi fie si mai mare mila de el. Daca intr-adevar considera ca nu dispune de posibilitati financiare, sunt dispusa sa o cresc eu pe Irina, fara niciun ajutor din partea lui. Concluzia finala este aceea ca are nevoie de ajutorul meu . Trebuia sa spuna de la inceput, nu sa se prefaca. Sunt dispusa sa fac totul pentru fetita mea. Am renuntat la toate procesele pentru Irina, pentru a nu mai fi terorizata, pentru ca stiu cat de rau ii faci copilului cu aceste actiuni. M-am oferit eu sa-i platesc scoala sau tot ce tine de educatia ei, iar el m-a refuzat. Chiar nu stiu ce vrea, a declarat Monica Gabor in exclusivitate pentru libertatea.ro.

Sursa foto: ziaremondene.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare