Vedete din Romania

#monica columbeanu #monica gabor # monica gabor insarcinata

Monica Gabor este insarcinata si s-a logodit cu iubitul chinez

Evenimentele din viata personala a Monicai Gabor se desfasoara cu o rapiditate halucinata. Recent, Monica s-a logodit la Las Vegas cu iubitul ei chinez, domnul Lhamo. Mai mult, bruneta este insarcinata si astepata acum sa afle sexul copilului.

Cel putin asa a declarat tatal vedetei, Emil Gabor. Invitat in platoul emisiunii Acces Direct, barbatul a precizat ca iubitul fiicei sale este foarte bogat si ca l-a chemat in America, sa se trateze acolo.

Daca Monica Gabor este in 'silenzio stampa' si nu vrea sa dezvaluie detalii despre relatia ei cu chinezul super-bogat, nu acelasi lucru se poate spune despre apropiatii ei.

Acestia nu pierd nicio ocazie de a spune presei cat de bine ii merge Monicai in America.

De curand, Lhamo i-a oferit Monicai inelul de logodna, pentru ca viitorul lor copil sa se nasca intr-o familie binecuvantata.

Tatal brunetei a afirmat ca de cand se iubeste cu acest chinez, Monica este mult mai fericita si mai zambitoare decat in ultima perioada a casnicei cu Irinel Columbeanu.



Sursa foto : ziaremondene.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului