Vedete din Romania

#despartire Monica Gabor #vedete intern #mr. pink #monica gabor #showbiz

Monica Gabor i-a dat papucii lui Mr Pink. Se iubeste deja cu alt barbat!

Trei ani se pare ca a durat relatia Monicai Gabor cu miliardarul chinez Mr Pink. Satula, cel mai probabil, de felul in care asiaticul o tinea din scurt, fosta doamna Columbeanu se pare ca si-a parasit iubitul. Nu e insa singura, ci, potrivit publicatiilor tabloide, s-ar iubi cu un american.

Despartirea dintre Monica si Mr Pink ar fi avut loc inainte de Craciun, atunci cand diva si-a facut bagajele si a venit in tara pentru a-si petrece Sarbatorile alaturi de fiica si de tatal sau.

"Are pe altcineva in viata ei, dar prefera sa pastreze discretia asupra acestui aspect. Dupa ce a fost tradata de prieteni de atatea ori, Monica a invatat sa fie mult mai discreta cu viata ei, de aici si zvonurile care au circulat recent, ca ar fi disparut fara urma in America. Ea e bine in SUA si urmeaza mai multe cursuri inainte de a-si cladi o cariera. Vrea sa-si perfectioneze engleza, sa-si echivaleze diploma de Bacalaureat si sa urmeze un colegiu", au declarat surse apropiate Monicai, pentru wowbiz.ro.

Anticipand despartirea, se pare ca omul de afaceri chinez nu a fost de acord cu plecarea divei in pragul Craciunului si ar fi facut tot posibilul sa o opreasca. Fosta "scorpie de la Izvorani" ar avea deja o relatie cu un alt american bogat.

CITESTE SI:

Topul fericirii la nivel mondial. Ce loc ocupa Romania
Brenciu vs Banica Jr - cine a facut mai multi bani de Revelion
Ce va face Mark Zuckerberg in 2015. Anuntul care te va uimi


Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului