Vedete din Romania

#avion #rivalitate #relatie #lindsay lohan #monica gabor #mr. pink

Monica Gabor se bate cu Lindsay Lohan pentru iubitul milionar

Lindsay Lohan este noua rivala a Monicai Gabor, deoarece ar putea sa ii fure iubitul milionar. Recent, Mr. Pink i-a pus la dispozitie actritei de la Hollywood un avion privat pentru a ajunge cat mai repede la o infatisare pe care o avea la tribunal.

Costul total al acestei curse aeriene s-a ridicat la suma de 21.000 de dolari. Cum a ajuns inapoi la Los Angeles, Lindsay Lohan a tinut sa ii multumeasca neaparat lui Mr. Pink pentru frumosul sau gest.

"Multumesc lui Mr.Pink pentru avionul privat pe care mi l-a pus la dispozitie si ne vedem in cateva ore in LA", a scris Lindsay Lohan pe o retea de socializare.

Incidentul ridica un semn de intrebare pentru Monica Gabor, care a mai fost deranjata de actrita americana, dupa ce aceasta a refuzat, in februarie, sa participe la un eveniment organizat de Mr. Pink pentru suma de 200.000 de euro, care i s-a parut prea mica.

Monica Gabor are o relatie cu misteriosul Mr.Pink de aproape un an. Mr.Pink, pe numele sau real Poe Qui Ying Wangsuo, este un om de afaceri, care are o avere estimata la 2,7 miliarde de dolari si, potrivit showbiz411.com, este una dintre persoanele care au donat mai mult de 35.000 de dolari pentru campania prezidentiala a lui Barack Obama.

Sursa foto: www.enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului