Vedete din Romania

# moarte stela popescu #Monica Pop #stela popescu

Monica Pop spune adevarul in cazul mortii Stelei Popescu. Totul a fost o minciuna

Monica Pop, medic oftalmolog si buna prietena a actritei Stela Popescu, a facut dezvaluiri uimitoare despre ultima aparitie a actritei la evenimentul Gala Femeilor de Succes.

Doctorita sustine ca actrita era foarte nervoasa la acel eveniment deoarece ajunsese la un eveniment la care nu fusese invitata si ca totul a fost doar o minciuna.

„ŞTIRE BOMBĂ!!! Aflu că, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformată şi atrasă la o „copie”.  În plus, că nu i-au trimis maşină, că a aşteptat câteva ore, TOATE ASTEA PROVOCÎNDU-I O STARE NERVOASĂ CU URMĂRILE CUNOSCUTE!Deci, se pare că NU ERA INCOERENTĂ ŞI CĂ, ÎN REALITATE ŞI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS ÎN ALTĂ PARTE! („de ce m-aţi adus aici”, „m-am tot îmbrăcat şi m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltată de ce s-a întâmplat de fapt!Nu era nici un afiş, nici o siglă cu denumirea galei, aşa cum s-a spus că se numea!Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat şi înregistrat la OSIM! Acolo se pare că era altceva! Şi că au fost premiaţi şi BĂRBAŢI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!E INCREDIBIL! DACĂ E AŞA! SĂ RĂSPUNDĂ CEI IMPLICAŢI!  Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevăratei Gale a Femeilor de Succes, organizată anual!Daca e adevărat, (şi aşa pare a fi) cum şi de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PÂNA ACUM?!!!”,  a scris revoltată Monica Pop pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare