Vedete din Romania

#divort #irinel columbeanu #monica columbeanu

Monica si Irinel Columbeanu se despart

Monica si Irinel Columbeanu se despart, scrie ziarul "ring". Cotidianul spune ca omul de afaceri ar fi inaintat, recent, avocatului sau actele de divort, pentru demararea procedurii legale. In timp ce Columbeanu nu spune nimic despre acest demers sau, Monica e mai mult plecata din tara, preocupata sa obtina diverse roluri, mai scrie "ring".

Se pare ca flirturile ocazionale ale Monicai (23 de ani) prin diverse capitale europene ca n-au fost trecute cu vederea de Irinel (52 de ani), si nici SMS-urile expediate de Moni fostului sau sofer Voicu Panzar .

In urma divortului, Monica ar putea pierde numele Columbeanu, care a consacrat-o.

"Daca el introduce actiunea, e dreptul sotului sa decida daca sotia isi va pastra numele dobandit in urma casatoriei sau va cere instantei sa o oblige sa revina la numele anterior. in cazul persoanelor cu notorietate sau care au in spate activitati stiintifice remarcabile, instanta poate decide pastrarea numelui, chiar daca celalalt sot se opune”, precizeaza avocatul Cristian Gheorghita.

Nici problema custodiei Irinei, fiica celor doi, nu va fi prea usor de rezolvat.

"Fiind un divort in care e implicat si un minor, partile au doua variante: incredintarea catre mama sau catre tata. Va urma o ancheta a autoritatii tutelare. Aceasta casatorie nu poate fi desfacuta din culpa comuna a sotilor, avand in vedere legea si interesul minorului. Interesant va fi cine cere custodia copilului si probele pe care le aduce. Practica instantelor e sa incredinteze copilul mamei, fara ca asta sa fie totusi o regula. Orice parinte poate obtine custodia daca va convinge instanta ca incredintarea minorului catre el serveste cel mai bine interesului acestuia. Daca partile nu se inteleg asupra acestui aspect, se vor administra probe, inclusiv cea cu martori", adauga Cristian Gheorghita.

Monica si Irinel Columbeanu s-au cunoscut pe 13 iulie 2005, s-au logodit cinci luni mai tarziu si s-au casatorit pe 22 iulie 2006.

 

Citeste si

Monica Columbeanu pleaca in America!

Afla cat ar fi castigat Monica daca divorta acum un an!

Care ar putea fi motivele de divort ale lui Irinel?

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare