Vedete din Romania

#rapire #copil #monica tatoiu

Monica Tatoiu: "Imi vor rapi baiatul si o sa-l omoare"

Monica Tatoiu a dezvaluit in premiera un episod tragic din viata ei care i-a marcat existenta. Faimoasa femeie de afaceri a fost la un pas de-as pierde baiatul care era vanat de niste interlopi .

Timp de o saptamana intreaga, Monica a fost urmarita prin tot Bucurestiul de niste interlopi. Raufacatorii au hartuit-o pe femeie si au amenintat-o ca-i rapesc copilul.

"Au crezut ca se pot pune cu mine, insa le-am aratat eu de ce sunt in stare. Membrii unui clan interlop au venit la firma pe care o conduceam pe atunci si mi-au spus ca trebuie sa platesc o taxa de protectie ca sa ma lase in pace. Vazand ca nu o scot la capat cu mine si ca refuz sa platesc, au inceput sa ma ameninte, spunand ca, daca nu fac ce vor ei, imi vor rapi baiatul si o sa-l omoare", a povestit  in exclusivitate pentru Cancan, Monica Tatoiu.

Puternica si stapana pe sine, doamna Tatoiu a precizat ca marea greseala a interlopilor a fost atunci cand au amenintat-o cu rapirea baiatului.

"Si acum imi aduc aminte, nu pot sa uit. Nu eram speriata, ci doar foarte nervoasa . Erau in masina, in fata companiei pe care o conduceam, eu eram pe tocuri, m-am dus la ei si le-am zis ca s-au pus cu cine nu trebuie. Au ramas uimiti, nu se asteptau ca o femeie sa reactioneze asa. Am sesizat politia, apoi nu i-am mai vazut, au disparut", a completat Tatoiu, marcata inca de intamplarea prin care a trecut.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare