Vedete din Romania

#monica columbeanu #irinel columbeanu #divort #copil #custodie

Monica va pleca periodic in Statele Unite

Aceasta declaratie ii apartine lui Catalin Botezatu, care s-a intalnit intamplator cu Monica Columbeanu in aeroport.

"Eu stiu ca Monica va pleca periodic in Statele Unite pentru ca in al ei contract este stipulat acest lucru. Eu nu am vorbit cu Monica in ultimele zile. Chiar am vrut sa o sun si am ramas dimineata socat cand am vazut-o prin aeroport", a spus Catalin Botezatu la emisiunea "Acces Direct".

"Promit ca o sa o sun cand va ajunge in SUA. Nu cred ca ascunde faptul ca a plecat din tara. Daca a plecat fara sa-l anunte pe Irinel, e o bila neagra pentru ea. Sau poate nu o fi plecat in State ci doar in Europa", a mai spus Bote.

De pe alta parte, pe Irinel Columbeanu, plecarea Monicai Columbeanu din tara l-a luat prin surprindere. Omul de afaceri urma sa se intalneasca cu Monica pentru a stabili modul in care Irina ii va fi incredintata pe viitor.

"Voi merge sa o vad pe Irina. A fost o veste stupefianta, sunt tulburat ca Monica a plecat. Monica a venit pe 27 mai sa-mi spuna "La multi ani", atunci cand am discutat despre o conventie , mi-a spus ceea ce doreste, sa fie stabilit un program de vizitare al ei adaugandu-mi ca ar fi mai bine ca Irina sa fie incredintata mie. Nu mi-a spus cand va mai pleca in America", a declarat Irinel Columbeanu.

"Mi-a trimist pe mail doleantele ei, am ajuns la un conses, am elaborat conventia respectiva, am transmis-o si notarului pentru a o autentifica si am stabilit sa ne intalnim astazi sa semnam conventia. O forma mult mai simplificata , dar in ea exista pana si unde va petrece Irina Pastele si Craciunul.

Astazi am venit ca prostul la notar si am constatat ca nu este. Ar fi fost normal sa ma anunte. Irina e un pic cam singurica si as vrea sa o iau acasa la ea la Izvorani dar nu voi face asta. Astept cu nerabdare ca si justitia sa acheseze la intelegerea dintre mine si Monica".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare