Vedete din Romania

#concert Smiley 1 iunie #frate Smiley #smiley

Motivul de cearta dintre Smiley si fratele sau

Smiley si fratele sau, Filip, care sunt parteneri de bussines au intrat in conflict din cauza concertului care va avea loc in acest weekend la Arenele Romane!

In cadrul unui interviu, prezentatorul emisiunii „Romanii au talent” a dezvaluit ca nu va primi niciun leu pentru aceasta prestatie, spre disperarea fratelui sau, care e responsabil pe partea de finante.

“Concertul meu anual de la Arenele Romane nu este un business, este felul in care eu le multumesc celor care sunt «oamenii mei». Poate de asta si intru in conflict cu fratele meu, care conduce HaHaHa Production pe partea de business. Eu ma gandesc mereu cum sa fac sa fie un spectacol, sa interactionez cu publicul meu intr-un fel in care nu o pot face cu alte ocazii, sa arat ca si in Romania se pot face show-uri asa cum vedem in strainatate, desi nu prea avem locuri in care sa le facem. incep sa investesc timpul si energia mea in partea de concept si creatie cam de prin ianuarie si, la presiunea lui Filip, ajungem ca la un moment dat sa facem si un buget… Voi fi foarte sincer, niciodata pana acum nu am castigat bani din acest eveniment. Nici nu e scopul meu principal sa fac asta. Daca se va intampla intr-un an, voi fi fericit. Pana atunci, eu ma concentrez sa fac un show unic, diferit de la un an la altul, sa folosesc tot ce pot eu sa fac impreuna cu bandul meu si cu echipa care imi este alaturi, ca sa cream o seara magica pentru cei care cumpara bilet la acest concert. imi doresc sa ajung cu acest spectacol si in alte orase si am si inceput sa lucrez serios la acest plan. Sper sa reusesc sa fac un turneu la toamna. Le multumesc tuturor celor care contribuie la visul meu!”, a declarat Smiley pentru libertatea.ro.

Sursa foto: unica.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare