Vedete din Romania

#sarcina andra #vedete intern #showbiz #andra

Motivul incredibil pentru care Andra a tinut secret ca e insarcinata

Chiar daca e deja la al doilea copil, Andra s-a temut foarte tare sa nu piarda sarcina. Acesta ar fi fost si motivul pentru care a tainuit, vreme de cinci luni, faptul ca este gravida.

Aurora Mihai, cumnata Andrei, a dezvaluit de ce solista a decis sa pastreze secreta sarcina, pana acum o saptamana. Sotia lui Catalin Maruta s-a panicat atunci cand a aflat ca este gravida, intrucat nu demult Aurora tocmai pierduse o sarcina. Asa se face ca Andrei i-a fost teama sa dea vestea cea mare.


"Andra a tacut din superstitie. Spre nefericirea noastra, cand ea a aflat ca e insarcinata, eu tocmai pierdusem una in octombrie. Am fost suparata vreo doua zile, dar mi-a trecut. Era speriata sa nu i se intample si ei ceva. E bine sa nu spui, sa fii previzibil, nu stii ce se poate intampla. I-am spus ca e tanara si nu o sa aiba probleme, cum am avut eu. Asa a vrut Dumnezeu!", a marturisit Aurora, la Teo Show.

Se pare insa ca Andra se simte atat de bine in postura de graviduta, incat a decis sa nu tina prea mult cont de silueta. "Acum mananca tot ce ii place, nu se abtine de la clatite, pizza, supa cu galuste. Acum e in 5 luni si jumatate, i-a disparut frica. Ar trebui sa nasca in august", a mai spus cumnata vedetei, potrivit click.ro.

Andra si Catalin Maruta urmeaza sa aiba o fetita, pe care vor sa o boteze Maria Ioana. Cei doi mai au un baietel, David, in varsta de 4 ani.

CITESTE SI:
Te vremea sa mergi de Florii si de Paste la iarba verde? Ce spun meteorologii

Asa arata rochia facuta din bere!
Si vedetele fac piata. Cum arata gospodinele din showbiz cand ies la targ

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare