Vedete din Romania

#Andreea Raicu spital #Andreea Raicu medic #vedete intern #showbiz #andreea raicu

Motivul pentru care Andreea Raicu a ajuns pe mana medicilor

Andreea Raicu a ajuns zilel trecute la medic. Experienta traita la Spitalul de Urgenta Floreasca a facut-o pe vedeta sa le multumeasca medicilor!

“De cateva saptamani, m-am simtit rau. Am luat tot felul de medicamente pentru tuse. Insa in loc sa mi se vindece, parea ca devine din ce in ce mai puternica. Ieri dimineata, pentru ca nu se mai potolea, iar energia mea era la cote minime, am hotarat sa merg la doctor. Recunosc ca am fost influentata de faptul ca in jurul meu multi oameni au fost diagnosticati cu pneumonie.

Pentru ca am o experienta lunga cu Spitalul De Urgenta Floreasca, am hotarat sa merg acolo sa-mi fac niste investigatii.

Cadrele medicale au inceput sa imi faca toate procedurile si analizele de care aveam nevoie. Fara oameni nervosi, aroganti sau plictisiti in jur. Probabil ca o sa spuneti ca am primit un tratament special datorita numelui de pe fisa mea medicala. Am intrat cu caciula in cap si fularul pe fata pentru ca nu am vrut sa imprastii micobii peste tot. Eram greu de recunoscut cred ca si pentru mama:)).

Cand asistentul a venit sa imi puna branula, nici nu a apucat sa se uite la mine. La final, i-am multumit, s-a uitat la mine, i-am zambit si atunci fata lui s-a luminat.

Cu medicii am stat de vorba, le-am pus intrebari si i-am ascultat. Si-au facut timp sa imi raspunda. A fost totul extrem de calm si asta mi-a dat o stare de liniste si siguranta. In ultimii ani, in spitale, de cele mai multe ori, aud de la oameni ca nu te astepti sa simti asta. De cele mai multe ori simti frica si nesiguranta!

Cred ca s-a creat o relatie de frica intre pacient si medic, in care niciunul nu se mai simte confortabil. Pacientul roman crede ca doctorul nu o sa aiba timp si rabdare cu el, iar doctorul are senzatia ca pacientul o sa devina agresiv.


 

...

 

Vreau sa le multumesc medicilor si personalului medical pentru ceea ce fac si pentru pasiunea cu care isi fac munca in fiecare zi, indiferent de conditiile in care lucreaza!”, a scris Andreea Raicu pe Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului