Vedete din Romania

#operatie Victor Ponta #vedete intern #victor ponta #showbiz

Motivul pentru care Victor Ponta s-a operat in strainatate

Victor Ponta a suferit ieri o operatie fix in ziua in care era invitat la DNA. Interventia a acut loc intr-o clinica din Turcia. Motivul pentru care a ales sa se opereze in strainatate a fost explicat chiar de premier intr-o postare pe Facebook.

”Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, a scris Ponta.

Initial, Ponta trebuia sa se opereze in Romania, insa in ultimul moment a ales sa se opereze la o clinica din Turcia, specializata in astfel de probleme.

In perioada in care Victor Ponta se va afla in convalescenta, atributiunile de premier vor fi preluate de Gabriel Oprea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului