Vedete din Romania

#nadia comaneci #tv #serial

Nadia Comaneci vrea sa fie o "nevasta disperata"

Nadia Comaneci a declarat pentru publicatia franceza " Le Monde " ca i-ar fi placut sa joace in serialul " Neveste disperate ".

Gimnasta in varsta de 48 de ani a depasit multe recorduri in activitatea sportiva, dar cel mai mult si-ar dori sa intre in lumea filmului.

Unul dintre serialele preferate ale Nadiei, "Neveste disperate", ar fi putut fi o ocazie buna pentru ea. "Ar fi fost dragut sa pot interpreta un rol in acest film", a precizat Nadia, citata de Libertatea.

Comaneci se cunoaste foarte bine cu una dintre actritele serialului Terry Hatcher (Susan) si crede ca experienta ei ar fi calificat-o pentru o prezenta in "Neveste disperate". "Am foarte multi prieteni actori si cred ca m-as fi descurcat destul de bine intr-un astfel de rol", a explicat Nadia.

Apetitul pentru showbiz al gimnastei a fost deschis de prezenta ei in reality show-ul lui Donald Trump "Celebrity Aprentice", unde a rezistat insa doar cateva episoade competitiei puternice. Nadia a fost singura vedeta a carei limba mama nu este engleza invitata sa participe la emisiune.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului