Vedete din Romania

#videoclip #naguale # filmari india

Naguale, in cautarea fericirii simple printre cobre si tigri

Naguale s-a intors recent dintr-o calatorie de doua saptamani in India si Dubai! Artistul nu a fost insa in vacanta, ci a filmat doua videoclipuri, ambele colaborari inedite cu Dina Gabri si Sukhbir, unul dintre cei mai importanti artisti indieni, care a avut hituri inclusiv pe piata muzicala din Romania.

Videoclipurile, regizate de Alex Ceausu, au fost filmate in India si Dubai, poluri opuse ale civilizatiei. “Am vrut sa surprindem viata de zi cu zi a unor oameni simpli si usurinta cu care stiu sa fie fericiti in conditiile in care traiesc.  Am filmat atat in Mumbai cat si in Coorg, o zona ce pastreaza traditiile Indiei, in care am putut sa surprindem imagini specifice”, povesteste Naguale.

Calatoria nu a fost lipsita de peripetii: “Toata zona in care am filmat in India este o rezervatie naturala plina de cobre, scorpioni, paianjeni veninosi, elefanti salbatici si tigri. Am fotografiat o cobra de vreo doi metri chiar in fata terasei. In resortul in care ne-am cazat, ne plimbam de la camera spre receptie doar cu masina, desi era o distanta de 100-150 de metri, fiind o zona de tranzit mai degraba pentru cobre decat pentru oameni. Eu eram singurul care a crezut initial ca sunt doar glume”, isi aminteste artistul.

In rest, filmarile au decurs normal, insa tanarul interpret a fost impresionat de birocratie si saracia extrema din zonele urbane ale Indiei. “Dupa o asemenea calatorie devii cu siguranta mult mai patriot si inveti sa apreciezi mai mult frumusetile Romaniei”, a spus Naguale.

Pana la lansarea unui nou clip, puteti asculta aici single-ul Naguale feat. Loalwa Braz – KAOMA – “Mirame”:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare