Vedete din Romania

#melodie #orientare sexuala #drepturi de autor #eurovision #romanii au talent #Narcis Ianau #compozitii

Narcis Ianau, acuzat ca nu-si plateste compozitiile

Narcis Ianau, fost concurent in cadrul emisiunii "Romanii au talent", de la Pro TV, este acuzat de un bun prieten de-al sau ca nu i-a platit pentru cateva melodii pe care i le-a compus.

Narcis Ianau a simtit recent ca celebritatea nu inseamna doar laude si multi admiratori, ci si momente grele care iti pot afecta imaginea.

Dupa ce in presa au tot aparut zvonuri ca ar avea o alta orientare sexuala, informatii pe care le-a infirmat, marturisind ca are o idila de aproape doi ani cu o colega de clasa, un bun prieten de-al sau, compozitor, sustine ca Ianau nu i-ar fi platit melodiile pe care i le-a compus.

"Ne-am cunoscut pe internet. M-a contactat si mi-a spus ca vrea sa colaboram. I-am compus trei melodii, sunt aproximativ 250 de euro pe piesa, plus 50% din drepturile de autor. Cu siguranta a uitat de unde a plecat. Una dintre piese i-a placut foarte mult si se gandea sa mearga cu ea la Eurovision", a spus compozitorul, la Cancan TV.

La randul sau, Narcis Ianau sustine ca nu a cantat niciodata melodiile compuse de acesta, iar una dintre ele era copiata.

"I-am spus ca, dupa Eurovision vreau sa lansez o piesa de-a lui si ca atunci vom discuta. E un compozitor bun [...]. Nu am cantat niciodata melodiile lui in fata publicului', a explicat Ianau.

Sursa foto: www.rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare