Vedete din Romania

#stare de sanatate #adrian tutu #narcis iustin ianau #finala #romanii au talent #valentin dinu

Narcis Iustin Ianau: "Inainte de a intra pe scena, in finala, mi-a fost foarte rau"

Narcis Iustin Ianau, marele perdant al concursului " Romanii au talent ", a dezvaluit noi detalii din culisele show-ului trasmis de Pro TV, scrie Libertatea.

Daca in urma cu cateva zile Narcis se plangea ca producatorii i-au schimbat melodia inainte de a intra in marea finala, acum adolescentul cu voce de contratenor sustine ca s-a simtit foarte rau in seara respectiva.

"Inainte de a intra pe scena, in finala, mi-a fost foarte rau. Am simtit o durere de stomac acuta si chiar am vomat. In timp ce cantam nu auzeam aproape deloc fondul muzical. La final am fost foarte nervos, am stiut ca nu am cantat bine. Ceva s-a intamplat. Nici acum nu stiu de ce.", a declarat Narcis pentru ziarul Desteptarea.

De altfel, Narcis a mai spus ca si Adrian Tutu si valentin dinu, ceilalti finalisti , au avut probleme de sanatate in seara respectiva.

Bogdan Angheluta, varul lui Narcis si cel care a stat tot timpul alaturi de acesta, a atras atentia asupra unui aspect important. El sustine ca pe micul ecran au fost prezentate doar problemele medicale ale lui Tutu, care a fost pus la perfuzii inainte  de a evolua in finala.

"Aici s-a intamplat ceva ciudat: Tutu a fost dus la dispensarul din incinta, insa medicii de acolo nu l-au tratat pana ce nu a sosit un reporter cu o camera de luat vederi", a povestit Bogdan Angheluta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului