Vedete din Romania

#ilie nastase #divort #burlac #iubita

Nastase, despre Brigitte Sfat: "Nu avem ceva de ascuns"

Ilie Nastase implineste astazi 64 ani. Tenismenul a decis sa-si aniverseze ziua de nastere in Franta, alaturi de cativa prieteni. Inainte de eveniment, Nastase le-a acordat celor de Libertatea un interviu in care a vorbit despre planurile de viitor cat si despre dezamagirile si divortul de Amalia.

Desi cu putin timp in urma, era hotarat sa paraseasca definitiv Romania, acum, tenismenul este mai putin incisiv in ceea ce priveste stramutarea.

"Recunosc ca poate am fost cam dur cand am afirmat acest lucru. Poate ca mi-ar fi placut sa fiu altfel primit in tara, dar am realizat ca nu poti fi iubit de toata lumea. E ca in sport. Unii te apreciaza pentru ceea ce faci, altii nu. Dar exista foarte multe persoane din tara despre care stiu ca ma apreciaza si asta conteaza foarte mult pentru mine.", a declarat Ilie Nastase pentru Libertatea.

Cat despre divortul de Amalia, Nastase a marturisit ca vrea sa ramana prieten cu fosta lui sotie:"Cred ca nu exista om care sa treaca prin ceea ce am trecut eu si sa nu fie afectat. Pe toti ne mahneste un astfel de moment. Incerc sa minimalizez efectele si sa fie un divort amical. Atat cat se poate.".

Nastase vede casatoria ca pe "o chestie de noroc", iar relatia sa cu Brigitte Sfat , fosta vedeta Playboy, drept una care mai trebuie analizata.

"Nu pot spune ca avem o relatie serioasa , insa nici nu avem ceva de ascuns. Nu ne ferim. Sunt multe lucruri care inca trebuie clarificate.", a declarat Ilie Nastase pentru Libertatea, referindu-se la relatia lui cu Brigitte.

Ilie Nastase isi va aniversa ziua de nastere la Nisa, Franta, alaturi de cativa prieteni. Printre acestia se  va gasi si noua sa cucerire , Brigitte Sfat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului